datingadressen

Poolse Meisjes

epoliswifePoolse meisjes behoren van nature tot de mooisten in Europa, ze besteden veel zorg aan hun uiterlijk.
Zelfs als ze qua schoonheid wat minder zijn bedeeld, dan weten ze dit door middel van kleding en make-up handig te camoufleren.
Van oorsprong zijn Poolse vrouwen traditioneel ingesteld, ze zijn, anders dan veel mannen, trouw in hun relatie en hechten bijzonder veel waarde aan een goed gezinsleven.
Hoewel de jongste generatie duidelijk meer is geëmancipeerd, is er van de ‘ouderwetse’ normen en waarden veel blijven hangen.
Voor een relatie of date met een Pools meisje is het tegenwoordig niet meer noodzakelijk om op afstand te corresponderen of naar Polen af te reizen.
Duizenden Poolse meisjes verblijven tegenwoordig als immigrant in Nederland waar ze (dikwijls tijdelijk) in loondienst zijn.
Het zijn over het algemeen nijvere werkneemsters, zeer gewaardeerd door werkgevers, voor een relatief laag salaris werkzaam zijn in de tuinbouw, fabriek, verzorgingsinstellingen en huishouding.
Poolse meisjes integreren al snel in onze Nederlandse samenleving als het gaat om de taal en het sociale leven.
Omdat de levensstandaard in Nederland nog altijd tot de welvarendste van Europa behoort, staat een Poolse vrouw zeker open voor een relatie met een Nederlandse man.

Hieronder een aantal van de meest bekende Poolse datingsites, maar het spreekt vanzelf dat er ook veel Poolse meisjes zijn te vinden op Nederlandse datingsites zoalsRelatieplanet,Maatjemeer, Lexa of zelfs C-date.

epolishwife.com
Polishhearts.nl
PolishWomen.com
DatingBuzz Polska

Een aanrader op dit gebied  is Swaty Confidence, met een lange ervaring m.b.t. relatiebemiddeling van Nederlandse en Belgische mannen voor serieuze relaties met een Poolse vrouw.

 

cdate-casual