datingadressen

Mail Order Brides

Mail Order Brides, geldklopperij?
Na een aantal wilde jaren acht je eindelijk de tijd rijp voor een serieuze relatie, met vriendinnen in jouw eigen omgeving heb je het eigenlijk wel een beetje gehad. Veeleisend, ontrouw als ze zijn en beslist niet moeders mooisten, besluit je dan maar om letterlijk en figuurlijk je grenzen te verleggen.
Wat te denken van dating op het wereldwijd internet? Aanbod genoeg,  Mail Order Brides  duizenden zoniet honderdduizenden meisjes uit alle werelddelen zetten hun beste beentje voor op gelikte websites, allemaal gratis, voor noppes, voor niemandal, als je tenminste de intro boodschappen mag geloven.
Gratis, jawel, maar dan alleen het registreren, wil je verder communiceren en contact leggen met een leuke chick, dan zit er wel een prijskaartje aan verbonden.
Natuurlijk begrijp je wel, dat alleen de zon voor niets op gaat en je niet te maken hebt met liefdadigheidsinstellingen.
Het is natuurlijk wel even zoeken in deze “datingjungle”, maar je hebt zo je voorkeuren en dat maakt het al wat makkelijker, het liefst kom je in contact met een leuk, niet al te dom blondje, met niet al teveel noten op haar zang.
Je neemt dus afscheid van de Aziatische en Zuid-Amerikaanse datingsites en richt je blik op Oost-Europa.
Wow, wat een aanbod! Een ware interactieve snoepwinkel opent zich voor je.
De Russische en Oekraïense stalmeesters haasten zich u te verzekeren dat “hun” meisjes zorgvuldig zijn geselecteerd en prijzen hen aan als zijnde huwelijkstrouw, zorgzaam en verlangend om een leuk gezin op te bouwen, daarnaast zijn ze ook nog sexy en vrouwelijk, wat wil je nog meer!

mailorderUiteindelijk besluit je om je te registreren op een Mail Order Brides Website met 1000 Oekraïense vrouwen in de aanbieding, tenslotte kost dat niets en je kan altijd even de kat uit de boom kijken, nietwaar?
Omdat je toch wel aardig voor de dag wil komen, stel je wel wat eisen aan de foto’s van jezelf, die moeten eerst even worden gemaakt, dus duurt het even voordat jouw profiel helemaal up to date is.
Geen probleem overigens, want misschien wel door jouw pakkende beschrijving, krijg je binnen 24 uur al 3 mailtjes van geïnteresseerde dames, weliswaar nog bescheiden van inhoud, maar dat komt natuurlijk omdat je nog geen foto hebt geüpload.

Het mailtje van één van de meisjes vind je dermate interessant, dat je haar wil beantwoorden met een kort berichtje………maaarrr……..een venstertje opent zich en vertelt je dat je over onvoldoende credits beschikt om haar terug te mailen!
Nou ja, wat kost dat dan nog? 1 credit kost $ 6,99, daar kan je natuurlijk geen buil aan vallen, gelijk maar per paypal 10 credits aangeschaft voor $ 59,99, dat scheelt mooi een tientje en je kan nu 10 mails versturen,.
Zo gezegd zo gedaan, betaald, mailtje verstuurd en binnen 10 minuten reeds een mailtje terug, met enkele vragen van haar kant, dus per mail maar beantwoord, waarop even later weer wat info en vragen, na een uur zit je dan met verkrampte vingers boven je toetsenbord met nog 4 credits tegoed!
Het is welletjes voor die dag besluit je dan en gaat er eens rustig een nachtje over slapen.

Bij het openen van mailbox, de andere dag, zitten er wel 6 mailtjes in je postvak van 3 verschillende dames, die allemaal het beste met je voor hebben en het zijn allemaal beauty’s, je bent in Luilekkerland verzeild geraakt.
Omdat je alles nog niet op één kaart wil zetten, koop je er nog een pakketje credits bij à raison van $ 59,99, tenslotte komt je vakantiegeld bijna binnen en zeg nou zelf, de dames zijn de moeite waard.

Later op de dag zijn de foto’s gereed om te versturen en in een mum van tijd staan ze online, 3 mooie representatieve foto’s, het duurt dan ook niet lang voor de reacties komen, tegen de avond heb je al 10 reacties, met de meest uiteenlopende complimenten, de meiden beheersen de Engelse taal nog beter dan jij!

Omdat dat gemail toch wel een beetje in de papieren gaat lopen, maak je een keuze uit het meisje, wat je het meeste aanspreekt, de andere dames beantwoord je niet meer, wel een beetje lullig, maar je kan er geen 10 op je nek nemen en wat te denken van al die dure “postzegels”.

Om van dat hele credits gedoe af te zijn kan je een emailabonnement aanschaffen voor de prijs van $ 139,99, onbeperkt mailen gedurende 1 maand, echter naar slechts één meisje.
Een goede deal en om het meisje te verrassen en te laten merken dat je geen zeikerd ben opteer je er nog voor om sommige mailtjes wat op te leuken met een hartje en zo, kosten $ 33,99 per 10 mailtjes.

Het meisje heeft 2 foto’s op haar profiel, dat is een beetje weinig schrijft ze, maar daar kan wat aan gedaan worden, ze kan er wat foto’s bij zetten, die alleen voor jou -inmiddels haar liefste- zijn te zien, bovendien zitten er ook wat ondeugende foto’s tussen, ola la! Aangezien de websitebeheerder daar enige moeite voor moet doen, kosten deze extra plaatjes $34,99, een koopje! Natuurlijk ga je daarop in om haar niet direct te laten pruilen en zoals al gezegd je bent geen zeikerd.
Victoria, zo heet ze, beschikt ook over een mobieltje, zodat je met haar kan sms-en, maar omdat dit via het bureau loopt, kost dat $ 99,99 per 20 berichtjes, altijd makkelijk natuurlijk als je onderweg bent of even op de WC zit.

Maar het email en sms verkeer begint een beetje te vervelen, je bent zogezegd uitgeluld, gelukkig heeft het datingbureau daar wel een oplossing voor: videochatten! Jaaaa, dat is het……je kan live met haar communiceren, de kosten bedragen slechts $ 39,95 per half uur.
Voor de zoveelste keer de paypal-portomonee getrokken en met ingehouden spanning zit je achter jouw webcam te wachten op de dingen die gaan komen, eindelijk zal je haar live kunnen aanschouwen!
Het videochatschermpje blijft nog even zwart, af en toe wat blokkerige beelden, dus er komt beweging in, denk je dan maar.
Vol ongeduld zit je te wachten op de hoofdprijs uit de Oekraïne, maar na 10 minuten heb je nog niets anders gezien dan wat flitsen, dus maar even een mail én sms verstuurd.
Eindelijk komt er dan beeld en…………..een lege stoel! Wéér een smsje, intussen is er al een kwartier verstreken en je hebt nog niets gezien van Victoria.
Maar dan zie je iemand plaats nemen op de stoel, dat moet dus Victoria zijn, het beeld is niet erg duidelijk en valt af en toe helemaal weg, wél komen er nu wat tekstregeltjes in beeld: “hi” , “how are you”, “handsome man” , het is moeilijk te zien of de regeltjes getypt dan wel geknipt en geplakt worden.
Kennelijk is haar Engels nog niet zo geweldig.
Het is ook nog mogelijk om een telefoonverbinding tot stand te brengen, omdat de videochat niet over audiofaciliteiten beschikt, dat kost voor een half uur $ 40.
Omdat je er nu toch bent, doe je dat maar en na betaling heb je binnen enkele minuten er geluid bij.
Helaas is de kwaliteit erg slecht en vertraagd, de stem van Victoria heeft veel weg van een transseksueel, maar ja, het is natuurlijk ook een eind weg, de Oekraïne.
Al met al is de camsessie geen succes, op de een of andere manier snapt Victoria niets van de lieve woordjes die je haar digitaal toefluistert, bovendien zijn de beelden van slechte kwaliteit en Victoria ziet er niet uit zoals op de foto’s, het zou zo maar haar moeder kunnen zijn.
Na 25 minuten is het videovenstertje weer zwart en na exact 30 minuten wordt de verbinding verbroken, de credits zijn op!
Erg onbevredigend allemaal, je verstand zegt: “kappen met die handel!”, maar je twijfelt nog, want Victoria is wel een stoot, althans op de foto’s.
Kort daarop komt er een berichtje binnen van de websitebeheerder met excuses voor de mislukte sessie en ze doen het aanbod om later tegen gereduceerde prijs een professionele “videoconference” te organiseren, normaal kost dat $ 80 voor een half uur, nu een uur voor hetzelfde bedrag.
Omdat Victoria een beetje ziek is, moet je daar een paar dagen op wachten, ze hebben echter wel een eerder opgenomen privé video van het meisje, waarin ze zich van haar beste kant laat zien, in de aanbieding voor slechts $ 49,95, tevens een priveslideshow met bikini-foto’s voor de prijs van $ 39,99.
Een professionele fotograaf aldaar is voor een bedrag van $ 103,95 bereid om een mooie fotoshoot te maken van 25 foto’s, exclusief voor jou! Tenslotte ondergaat Victoria vóór deze fotoshoot nog een “opknapbeurt” door een erkende schoonheidsspecialiste voor slechts $ 50.

Je bent een doorbijtertje, dus je gaat in op het aanbod, stuurt nog wat lieve woordjes naar Victoria per email en wenst haar beterschap.
Omdat je toch al met geld smijt, stuur je haar een mooie bos rozen, verzorgd door het bureau voor de somma van $ 169 , voor die prijs kan je ze daar zelf niet brengen, toch?

Wat later komt dan eindelijk het bericht dat Victoria geheel is hersteld, waar de bloemen ongetwijfeld aan hebben meegeholpen en je wordt uitgenodigd voor een skype videoconference.
Victoria vraagt je of er nog speciale wensen zijn met betrekking tot de kleding die ze zal aan trekken, met een knipoog, dat is dus veelbelovend!
Even later verschijnt er op je scherm een popup-venstertje met wat lingerie aanbod, je bent nu door het dolle heen en bestelt een pikant setje voor $ 199.
De videoconference zal dan de volgende dag plaats vinden.

Je gaat slapen met het gevoel dat alles goed zal komen en verheugt je op het digitale weerzien met Victoria! In een paar dagen heb je $ 1200 uitgegeven aan iets, waarvan je nog maar moet afwachten of het ooit iets wordt, maar daar moet je maar even niet aan denken………..

Maar hoe nu verder met jouw Victoria.
Je besluit om ter plekke maar eens poolshoogte te nemen, gelukkig kan dit datingbureau álles voor jou regelen om tot een geslaagde ontmoeting te komen.
Echter het datingbureau houdt wel de regie en ook daar zit een prijskaartje aan verbonden.
De kosten van zo’n arrangement bedragen zo rond de 550 dollar (24 uur) en wil je er nog 24 uur aan vast koppelen dan komt er slechts 275 dollar bij.
Maar daarvoor krijg je dan ook wel iets: VIP behandeling, auto met Engels sprekende chauffeur en een “romantic date” met Victoria in een luxe hotel.
Omdat de Engelse grammatica van Victoria véél te wensen over laat en jouw kennis van de Russische taal nagenoeg zero is, heeft het bureau nog een aanbieding.
Professionele docenten ter plekke kunnen Victoria in ongeveer 40 uur perfect Engels leren spreken tegen de onwaarschijnlijk lage prijs van 400 euro, daar komen nog 6 boeken bij tegen het gereduceerd tarief van 30 euro per stuk.
Je keert je spaarpot maar eens leeg, want tenslotte moet je wel op een fatsoenlijke manier kunnen communiceren, zonder dat er een tolk tussen jullie in ligt.
Tenslotte boek je een reis naar Odessa voor 800 euro en gaat alvast je koffers pakken.

De teller voor de tot nu toe gemaakte kosten staat nu zo ongeveer op 3500 euro.

Na 2 weken is het dan zover, in de tussentijd heb je natuurlijk intensief contact gehad met Victoria, waarbij de kosten nog eens met 100 euro opliepen.
Na een voorspoedige vliegreis in Odessa aangekomen, waar op het vliegveld aan allerlei onduidelijke zaken nog eens 150 euro moet worden gedokt. Gelukkig staat de auto (niet bepaald een VIP-car) gereed met chauffeur, die jou naar het hotel transporteert.
De ambience en de kamer zijn helaas van een matig niveau, niet bepaald een omgeving voor een “romantic date” , maar goed, je zit droog.
Het zal nog enkele uren duren voordat Victoria zich zal aandienen, volgens een medewerker van het relatiebureau is zij door onvoorziene omstandigheden opgehouden.
Na nog een paar uur wachten komt de medewerker zich weer aandienen met de jobstijding dat Victoria plotseling ziek geworden is en niet kan komen, maar desgewenst kan er wel voorzien worden in een vervangster!
Maar eigenlijk weet je genoeg, Victoria bestaat helemaal niet, je bent gewoon in de veiling genomen! Schade zo’n 4000 dollar!
Je geld terug eisen heeft geen zin in dit corrupte land, er zit niets anders op om maar zo snel mogelijk terug te reizen, een illusie armer en een les rijker.

Een sterk verhaal? Absoluut niet! Dit soort praktijken komt dagelijks voor bij sommige Mail Bride Order agencies. Op de een of andere manier zijn er steeds weer mannen en soms ook vrouwen, die hier in trappen. Wettelijk haast niet aan te pakken en juridisch ongrijpbaar.
Dus bezint eer ge begint, is de boodschap.

 

cdate-casual