datingadressen

Info

Datingadressen.nl brengt u een uitgebreid overzicht van datingwebsites en datingadressen in binnen en buitenland met beschrijvingen, reviews, tips en nieuws.

De belangrijkste datingsites in Nederland, Europa en ‘Worldwide’ voor u in kaart gebracht.

Dating via internet is al bijna net zo oud als het internet bestaat.
Internet is dan ook een ideaal medium waar je anoniem, vrijblijvend en ongestoord op zoek kunt gaan naar een date, relatie of zomaar een leuk contact, dat is nog eens wat anders dan bv. in een café of bar op de versiertoer te gaan.
Alleen al in Nederland zijn er honderden website adressen, ieder met een eigen opzet, die gerelateerd zijn aan het fenomeen dating.
Worldwide zijn het er duizenden, zo niet tienduizenden.
Oorspronkelijk waren de hoofdzakelijke z.g. “betaalsites”, waar alleen al aan het lidmaatschap of de registratie een prijskaartje vast zat, daarnaast fungeerden vele websites als huwelijksbureaus, ja zelfs als reisbureaus, uiteraard tegen een fikse “onkostenvergoeding”.
Met de toename van meer concurrentie en de intrede van de reclame inkomsten is dat al lang achterhaald, al bestaan er vandaag de dag nog veel z.g. “mailorderbride” agentschappen, waar je dan weliswaar gratis kan inschrijven, maar je wel moet betalen voor allerlei aanvullende diensten, functies en adressen.
Toch komen er steeds meer “adressen” die 100% gratis zijn en waar je naar hartenlust kan mailen, bloggen, chatten en zelfs cammen met andere leden, op het gevaar af, dat je te maken hebt met fake personen.
Het blijkt dan ook dat op vele gratis sites mensen actief zijn, als leuk tijdverdrijf en nauwelijks met serieuze bedoelingen, al weet je maar nooit wat daar nog uit kan voort komen.
Helaas bevatten ook grote betaalde mail order bride websites profielen, waar beroepsmodellen staan geprojecteerd, alleen al om de site aantrekkelijk te maken. Dit neemt niet weg dat er toch duizenden personen via dit soort websites elkaar hebben gevonden voor het leven en achteraf geen spijt hebben van de fikse bedragen die moesten worden opgehoest.
Internet dating is “big business”, alleen al Nederland een jaarlijks omzet van bijna 40 miljoen euro, gegenereerd met allerlei premium diensten.
Peanuts, als je dat vergelijkt met heel Europa, waar de omzet het 400 miljoen al is gepasseerd en worldwide is de 4 miljard zelfs overschreden!
Ondanks de economische crisis groeien vooral de laatste jaren de omzetten explosief, mede veroorzaakt door de opkomst van mobiele dating apps, zodat men op het werk of onderweg contact kan zoeken met een site, zonder dat je thuis of op je werk kan worden getraceerd.
Dating via internet wint nationaal en internationaal nog steeds aan populariteit en valt niet meer weg te denken op het worldwide web.

Contact:

Voor aanvullende informatie, zoals wijzigingen, websitevermeldingen, adverteren kunt u contact op nemen met de beheerder