datingadressen

Tips voor een leuke date

bildkontakte2Single zijn heeft zo zijn voordelen en kan natuurlijk best leuk zijn, maar flirten en een geschikte, misschien wel een leuke date zoeken is ongetwijfeld nog spannender.
Maar hoe zorg je er nu voor dat het een onvergetelijke date word? Hoe weet je of de persoon echt een serieuze relatie wil aangaan?
Vond hij of zij het wel een leuke date ?
Dit zijn meestal de standaard vragen die we ons stellen. Als je de bijzondere interesse wilt kweken van je date, ga dan niet naar de standaard date ontmoetingsplaatsen zoals bioscoop, café, disco etc.
Wanneer je met je date naar deze plekken gaat, kun je je date niet laten zien dat het om haar of hem draait. Bovendien kan je ook geen goed, leuk gesprek voeren, wat wel belangrijk is bij een eerste date.
Ga eens een dagje shoppen met elkaar, op voorwaarde dat je dat beiden leuk vindt, anders wordt het een date met verborgen irritaties.
Als het lekker weer is, ga naar het strand, maak een wandeling en geniet daarna van een drankje in één van de vele strandtenten of Beach clubs.
Of kies een dierentuin of pretpark uit, waar jullie wellicht alle twee goeie herinneringen aan hebben en loop die herinneringen samen na.
Ook een museum kan een leuke ontmoetingsplaats zijn en geeft dikwijls veel stof tot een gesprek.
Tussen de date door ben je toch wel erg benieuwd of de persoon wel geïnteresseerd in je is.
Belangrijk, is er wel een klik tussen julli twee? Zijn er geen ongemakkelijke stiltes? Dan is dat al een punt.
Wanneer je date met je flirt, je een speels tikje geeft, lacht om jou grappen en luistert naar je verhalen, dan is je date geïnteresseerd en wil die meer.
Belangrijkste van een date, blijf jezelf, doe kleding aan waar je je relaxed en gemakkelijk bij voelt en stel jezelf niet teveel op de voorgrond.
Hoe kom je nu te weten of jou date het net zo gezellig vond als jij en het eveneens een leuke date vond?
De afsluiter van een date speelt mee, geven jullie elkaar een hand? Drie zoenen op de wang? Of een kus op de mond?
Drie zoenen op de wang hoeft niet meteen te betekenen dat iemand het niet leuk vond, maar een kus op de mond zegt al wat meer, die wordt niet zomaar gegeven, wanneer jullie hier alle twee een goed gevoel bij hebben, dan is de kans groot dat er vervolg dates in het verschiet liggende.
Mocht je hoe dan ook twijfels hebben over de date, wees dan eerlijk een zeg het. Bel haar of hem op of stuur een sms (whatsapp tegenwoordig) met de vraag of hij/zij het naar de zin heeft gehad en of er nog eens een leuke date zit aan te komen.
cdate-casual