datingadressen

Dating

Polishhearts.nl

polishheartsVoor mensen die op zoek zijn naar een serieuze date of relatie met een Poolse vrouw of Poolse man is Polishhearts.nl waarschijnlijk een goede optie.
De website is overzichtelijk en snel met duidelijke en gebruiksvriendelijke zoekopties.
Zo op het eerste gezicht gaat het om serieuze profielen (meer dan 700.000)
Er is een groot aanbod van Poolse vrouwen en mannen die hier in Nederland wonen of verblijven en op zoek zijn naar een relatie.
Om gebruik te maken van de zoekfunctie en de foto’s te bekijken dient u zich te registreren (gratis)
Wilt u verder gaan en contact zoeken met andere leden dan moet u minimaal upgraden naar een Premium account, de kosten variëren van €12.99 per maand tot €44.99 per jaar.
U kunt dan gebruik maken van een aantal opties, zoals het verzenden én ontvangen van “funny icons” b.v. een kus of smile, u kunt zien wie uw profiel heeft bezocht, berichten verzenden en ontvangen en meerdere foto’s uploaden.
Als VIP lid kunt u zelfs corresponderen met leden die zelf geen Premium account of VIP lidmaatschap bezitten.
Een gecombineerd VIP lidmaatschap en Premium account kost per maand €23.98, per jaar €79.98 en onbeperkt voor het leven €89.98.
Er zijn tot nu toe weinig reviews of ervaringen bekend van Polishhearts.nl, maar de eerste kennismaking met deze site geeft een goede indruk.

3 Comments

  1. Eduard

    Ik werk bij Eeltink dat is een zandt bederijf die doet zandt van de bodem zuigen en ik ben daar monteur in dat bedrijf en ik los op een rupskraan om onze 8 schepen te lossen in de firma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *