datingadressen

Dating

Plenty Of Fish

Plenty Of Fish (POF) is sinds 2003 online en is nu een van ‘s werelds grootste gratis dating sites met 32.000.000 leden en liefst 2,5 miljard pageviews per maand.
De verscheidenheid en keus op deze datingsite is dan ook erg groot voor mensen die zoeken naar vriendschap, casual dating en serieuze relaties.
Ondanks de gratis entree en het gratis gebruik, heeft POF alle functionaliteiten die je van een datingwebsite mag verwachten, met veel verschillende details in de profielen.

POF biedt ook een z.g. “relatie chemie Predictor” die het wat eenvoudiger maakt een goede match te vinden in het oerwoud van de vele miljoenen leden.

Andere leuke functies op POF zijn Goldfish credits, inlog punten, virtuele cadeaus, getuigenissen, en rozen. Goldfish credits kunnen worden gekocht en gebruikt als creatieve ijsbrekers.
Cadeaus gekocht met Goldfish credits zijn openbaar en verschijnen in het profiel van de ontvanger gedurende 3 weken.
Login punten worden automatisch verdiend elke dag wanneer u zich aanmeldt op uw account en kunnen ook worden gebruikt om virtuele geschenken te kopen. Cadeaus gekocht met de login punten zijn prive en worden alleen weergegeven in e-mail.

Sommige functies op PoF zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van een bepaald geslacht. Mannen hebben toegang tot een pagina met de naam “Hottest Girls”, die een lijst van de meest gewilde vrouwen in uw omgeving die regelmatig reageren op berichten creëert. Vrouwen krijgen toegang tot een functie genaamd “het meest aangetrokken”, die formuleert een lijst van mannelijke gebruikers die de hoogste kans hebben tot je te worden aangetrokken.
Functies zoals chat, forums, Meet Me, en mobiele apps voor iPhone, Android en Windows 7 , zijn beschikbaar voor alle leden.

Een gratis lidmaatschap zorgt voor volledige toegang tot de site, waaronder begrepen het doorzoeken, favorieten, en de communicatie met andere leden, maar een betaald account heeft zijn voordelen.
Leden die upgraden ontvangen gemarkeerd profielen in de zoekresultaten, de toegang tot de Ultra Match geavanceerde “Behavioural Matchmaking-systeem,” het vermogen om te zien of verzonden berichten werden gelezen of verwijderd, profiel thema’s, onbeperkt giften, de mogelijkheid om te zien wie je profiel heeft bekeken etc.

  • Land: Internationaal
  • Online sinds: 2003
  • Aantal leden: 32.000.000
  • Prijs per maand: gratis
  • Website: http://www.pof.com/

Tip: schrijf je GRATIS in bij deze datingsites:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *