datingadressen

Dating

MillionaireMatch.com

MillionaireMatchAls u op zoek bent naar een rijke partner dan kunt u een schot wagen op MillionaireMatch.com.
MillionaireMatch.com is gezegend met artsen, advocaten, CEO’s, Hollywood beroemdheden en professionele modellen onder haar exclusieve klantenkring.
Als een van de oorspronkelijke dating sites voor rijke vrijgezellen, heeft MillionaireMatch een sterke community van kwaliteits abonnees, een dienst ontwikkeld die een gemakkelijke en plezierige ervaring voor het ontmoeten van nieuwe mensen biedt.
MillionaireMatch is al meer dan 11 jaar online. De site is erg bekend via CNN, ABC, CBS, en in publicaties zoals The Wall Street Journal.
MillioinaireMatch heeft al meer dan 1,7 miljoen leden.

Lid worden is erg eenvoudig. Een profiel kan gratis worden geplaatst na het verstrekken van alleen de meest elementaire informatie, zoals e-mailadres, leeftijd, woonplaats, geslacht en inkomen.
Na deze basics kunnen de leden verder uitwijden over wie ze zijn en wat ze zoeken.
Vragen omvatten alles van kinderen, de religie, de politiek, de fysieke verschijning, de relatie status, roken en drinken voorkeuren, onderwijs en beroep.

Leden kunnen hun profielen laten opvallen met pakkende koppen, korte essays over zichzelf en de matches die ze zoeken en zelfs een video-introductie.
Andere optionele open vragen bieden meer inzicht in de persoonlijkheid van een lid, over onderwerpen als eerste afspraakje ideeën, reisplannen, hobby’s en favoriete grappen.

Om ervoor te zorgen dat alleen de meest hoogwaardige singles zijn vertegenwoordigd op de site, bevat MillionaireMatch een gedetailleerde verificatie systeem.
Gebruikers kunnen hun leeftijd, foto’s, beroep, en onderwijs verifiëren door het indienen van een identiteitsbewijs met foto en andere documenten aan de site.
Leden kunnen ook gecertificeerde miljonairs worden door het indienen van financiële informatie in de vorm van een aangifte van het laatste boekjaar en bankafschriften, waaruit blijkt dat ze meer dan 1 miljoen bezitten.

Zoals de naam al impliceert is MillionaireMatch geen “low budget” datingsite, al is de prijs per maand voor een Gold membership slechts 24 dollar per maand op basis van een half jaar.

  • Land: Worldwide
  • Online sinds: 2001
  • Aantal leden: 1.700.000
  • Prijs per maand: $ 50,00
  • Prijs per Jaar: $ 288,00
  • Mobiel: ja
  • video chat: ja
  • Chatbox: ja
  • Website: http://www.millionairematch.com

Tip: schrijf je GRATIS in bij deze datingsites:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *