datingadressen

Dating

Pepper love to date

Pepper love to date is een datingsite, die toch iets anders is als de meeste grote datingsites in Nederland, dat valt sterk op bij deze datingsite.
Waarschijnlijk komt het doordat Pepper opgezet is door ervaren daters zelf, een paar jaar geleden.
Aan de hand van tips en adviezen van honderden singles, die regelmatig daten, is er een concept gemaakt dat als basis dient voor Pepper. Leuk, fris en fruitig!
Op Pepper kun je gratis een profiel aanmaken, aan de hand van jouw profiel wordt er in de database voor je naar profielen gezocht die matchen met het jouwe.
Enerzijds misschien een nadeel, omdat je dat zelf niet in de hand hebt, anderzijds bespaart het veel tijd en zinloos gezoek, bij sommige grote datingsites zie je immers door de bomen het bos niet meer.
Veel hangt hier dus af van je profiel, hoe je dat presenteert. Bij Pepper zijn de profielen en matches redelijk goed betrouwbaar, vanwege hun stringente antiscam beleid.
Om te kunnen mailen en chatten heb je echter een “Full Membership” nodig, dat kost voor een maand € 25, maar voor b.v. zes maanden € 9,95 per maand, houd er rekening dat dit automatisch wordt verlengd, dus bijtijds opzeggen.

Gratis Inschrijven

Tip: schrijf je GRATIS in bij deze datingsites:

1 Comment

  1. Marjan

    De website is leuk en vlot ingedeeld, ziet er een beetje als facebook uit, zo kun je veel items posten zoals muziek of video’s.
    Heel grappig vind ik de persoonlijkheidstest.
    Verder een makkelijke, leuke, snelle en gebruiksvriendelijke site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *