datingadressen

Dating

Parship Serieuze Dating

parshipParship.nl is een online relatiebemiddelingsbureau dat zich richt op singles die op zoek zijn naar een serieuze dating of serieuze relatie. Parship behoort zeker tot de grootste en meest gebruikte online datingsites van Europa en is zelfs de eerste van de drie grootste Nederlandse datingsites die het Thuiswinkel Waarborg mag voeren.

Er zijn tegenwoordig veel online datingsites en relatiebemiddelingsbureau’s, dus waarom zou u kiezen voor een de datingsite zoals Parship?
Het verschil met b.v. een gratis datingsite is vaak de leeftijd, de intentie en het opleidingsniveau van de bezoekers.
Parship richt zich vooral op serieuze dating voor leuke hoogopgeleide singles en biedt singles in 13 landen een unieke manier om een match te vinden door middel vaneen persoonlijkheidstest. Daarom vindt u bij Parship dan ook voor het merendeel hogeropgeleiden in de leeftijdscategorie ouder dan 30 jaar die een serieuze relatiewens hebben.
Bovendien is Parship sinds haar oprichting in 2003 de oudste Nederlandse datingsite voor hoger opgeleiden.
U vindt op het blog tal van nuttige relatietips.

Dating bij Parship gaat nog iets verder dan alleen maar de toegang tot de database van mensen die hier staan ingeschreven. Door middel van het Parship-principe stellen wij u voor aan singles die écht bij u passen! Het gevolg is dat de slagingskans voor een serieuze relatie bij Parship vele malen groter is dan bij andere online datingsites (38%).
Belangrijk is ook dat veiligheid én anonimiteit bij ons hoog in het vaandel staat!

Als u Parship ook eens wilt proberen, meld u dan direct gratis aan en start vandaag nog met online dating en maak gratis uw profiel aan.
U heeft dan u de mogelijkheid om eerst eens rustig de profielen te bekijken, voordat u contact met iemand opneemt.
Meld u nu gratis aan, doe de wetenschappelijke PARSHIP-test en ontvang een persoonlijk profiel
 

Tip: schrijf je GRATIS in bij deze datingsites:

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *