datingadressen

Dating

Lublu.nl

Wanneer u op zoek bent naar een serieuze relatie met een Oekraïnse of Russische vrouw dan kan Lublu.nl wellicht hulp bieden.
Er zijn bijna 50.000 Russische en Oekraïnse vrouwen op deze site geregistreerd, die evenals u op zoek zijn naar een betrouwbare levenspartner.

Om de verschillende profielen te kunnen bekijken moet u zich eerst (gratis) registreren.
Het registratie proces verloopt vlot en is duidelijk. Vul alle benodigde velden in, beantwoord de vragen om uw profiel te bepalen en upload enkele goede foto’s van uzelf.
U kunt zelfs uw foto’s laten deelnemen aan fotowedstrijden waarbij uw foto’s via een sterrensysteem worden gewaardeerd.

Na de registratie heeft u de mogelijkheid om beperkt te communiceren met de Russische of Oekraïnse vrouwen uit onze database.
Later kunt u indien gewenst uw lidmaatschap opwaarderen, als u onbeperkt wil communiceren met de vrouwen, heeft u de keuze tussen een Zilveren of een Gouden lidmaatschap.
De prijzen van het lidmaatschap en de voordelen ervan, kunt u vinden in de sectie upgrade of prijzen.

Op deze dating site hoeft U niet extra te betalen voor elke e-mail adres, contactpersoon, brief, etc. U betaalt alleen voor de periode van het lidmaatschap, gedurende deze periode kunt u onbeperkt communiceren met de Russische of Oekraïnse vrouwen op de site.

Je kunt dan een berichtjes sturen, maar ook een knipoog of ansichtkaarten om de aandacht te trekken van je favoriete dame.
Je kunt gebruik maken van een van de twee online gratis vertalers op onze site voor de vertaling van uw brieven. Ook wordt de mogelijkheid geboden tot een meer professionele vertaling van uw brieven. Momenteel worden er professionele vertalingen van brieven van het Engels naar het Russisch en vice versa aangeboden.

Na de registratie op deze datingsite wordt u de mogelijkheid geboden om een psychologische test af te leggen, deze test duurt slechts enkele minuten.
Na het afronden van deze test is de compatibiliteit met de vrouwen op de site op basis van deze psychologische test bepaald.
U kunt nu via geavanceerde zoekopdachten naar uw ideale Russische vrouw zoeken en de zoekopdrachten ook opslaan.

Lublu.nl is geheel in het Nederlands geschreven.

Website: http://lublu.nl

cdate-casual

Tip: registreer je ook gratis bij deze datingsites

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *