datingadressen

Dating

Lexa.nl

Lexa.nl  bestaat al sinds 2002 en is sedert geruime tijd de grootste en meest succesvolle datingsite op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn hier ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie, het is de snelstgroeiende datingsite van Nederland, je kunt er een partner vinden voor een relatie of gewoon een vriendschappelijk contact.
Het is mogelijk om een eigen profiel aan te maken en contact te leggen met andere leden.
Elke minuut schrijven nieuwe singles uit heel Nederland zich in op Lexa,  op zoek naar een leuke date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw.
Maar ook wereldwijd vindt u er duizenden leden, uit Azië, Latijns Amerika of Afrika.
Lexa biedt haar leden een betrouwbare en veilige omgeving en is daarom ook verkozen tot meest betrouwbare datingsite van Nederland.
Sommige functies van de diensten zijn gratis toegankelijk, zo kun je na (gratis) inschrijving profielen met foto’s bekijken, wil je echter geavanceerd zoeken dan is een betaald lidmaatschap vereist, vanaf € 29,50 per maand.
Lexa.nl heeft een grote hoeveelheid handige functionaliteiten, waarmee je gemakkelijk en veilig contact kunt leggen met andere singles. Zo kunnen leden chatten met members over de hele wereld via de LexaMessenger of iemand een uitnodiging versturen om een eigen samengestelde Quiz te maken. Lexa.nl vindt de kwaliteit van de dating-service erg belangrijk en wil haar leden een betrouwbare en veilige omgeving bieden waarin zij elkaar kunnen leren kennen. De helft van de medewerkers van Lexa is continu bezig profielen van nieuwe singles te controleren en draagt er zorg voor dat de gedragscode over de hele website wordt gerespecteerd en nageleefd. Op deze manier wordt het aantal fakeprofielen tot een minimum beperkt.

Lexa.nl is onderdeel van het Franse meetic, Europees marktleider op het gebied van online dating  en is al geruime tijd één van de grootste sites op het gebied van online dating in Nederland, met meer dan 1,6 miljoen Nederlandse singles op zoek naar een relatie, die zich met een gedetailleerd profiel hebben geregistreerd.

Lexa.nl – Inschrijven is gratis en duurt maar 1 minuut!

Tip: schrijf je GRATIS in bij deze datingsites:

1 Comment

  1. Nim Overkamp

    Hoi Ik ben Nim, ik wil graag wat contact. Mijn slaapkamer is rood gekleurd dus je zou me kunnen zien als een Red Devil. Ik ben niet belgisch maar koriaans en ben zodoende helemaal thuis in lichaamscontact.

    Ik hoor je graag. Ik kijk ernaar uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *