datingadressen

Dating

eDarling – Online Relatie

eDarling owww.edarling.nlnline relatie bemiddeling,  is met meer dan 12 miljoen leden één van de grootste partnerbemiddelingssites van Europa. Sinds de oprichting van het bedrijf hebben wij al vele gelukkige paren bij elkaar gebracht. Onze drie pilaren bij het vervullen van onze missie zijn: uitmuntende klantenservice , wetenschappelijk gefundeerde partnervoorstellen en veiligheid op de site voor onze leden d.m.v. voorlichting en versleuteling van gegevens.
Achter eDarling, één van de leidende Europese online relatie bemiddelingbureaus, staat de in Berlijn sinds 2008 gevestigde Affinitas GmbH.
Met eDarling richten wij ons op singles die het zoeken naar een goede langdurige relatie serieus nemen. De basis van ons matching systeem is de wetenschappelijke aaneenschakeling van persoonlijke eigenschappen. Dit bepaalt de compatibiliteit van paren in een relatie. Op basis hiervan kan eDarling singles koppelen die echt bij elkaar passen. In plaats van onze leden in het diepe te gooien, nemen wij ze bij de hand en stellen we ze voor aan enkele passende singles die wij te bieden hebben. Op basis van onze matching krijgen onze leden passende partnervoorstellen en hebben ze vervolgens de mogelijkheid om de ander stap voor stap te leren kennen, zodat de kennismaking een vertrouwd proces wordt.
eDarling werkt nu ook samen met de Rijksuniversiteit Groningen. Het doel van de samenwerking is om intermenselijke relaties beter te begrijpen, wij beogen hiermee haar kennis over de compatibiliteit van mensen op basis van hun persoonlijkheid te verbreden en onze matching-methode nog sterker te maken.
Ons doel is om de hoogste normen van de markt te hanteren voor ons product, de matching, de klantenservice en de veiligheid. Hoe succesvol we hierin zijn wordt uitgedrukt door de vele prijzen en certificaten die aan ons uitgereikt zijn. Het belangrijkste in ons werk en wat ook onze kwaliteit aantoont blijft toch wel het aantal toekomstige paren die elkaar dagelijks via eDarling leert kennen.
eDarling garandeert u veiligheid met betrekking tot uw gegevens en anonimiteit. Alleen de geringe, door ons uitgekozen partnervoorstellen kunnen de door u vrijgegeven profielinformatie bekijken. Indien een partnervoorstel u niet aanspreekt kunt u deze eenvoudig wissen.
Schrijf je gratis in bij eDarling.nl

Tip: schrijf je GRATIS in bij deze datingsites:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *