datingadressen

Dating

Ashley Madison

Ashley Madison is momenteel één van de meest populaire datingsites als het gaat om ontrouw en getrouwd daten, zoals op de website staat vermeld
Onlangs meldde zich het twintig miljoenste lid, aanleiding voor veel aandacht van nationale en internationale media.
Ashley Madison dankt haar succes voor een groot gedeelte aan de groeiende populariteit van het ‘casual daten’ , daten waarbij men geen enkele verplichting aan gaat en de bestaande relatie intact zou kunnen blijven.
Betrekkelijk natuurlijk, omdat het allemaal discreet moet gebeuren, vroeg of laat wordt dit ontdekt of erger nog de casual date loopt uit op een vaste relatie.

Niettemin biedt Ashley Madison nogal wat mogelijkheden, het is een relatief veilige website, die werkt met SSL beveiligde verbindingen. De website kan in 13 verschillende talen worden bekeken, waaronder ook Nederlands.
Ashley Madison is een uitgebreide website, met een blog, nieuws en veel bruikbare datingtips, al laat de vertaling hier en daar nog veel te wensen over.
Een belangrijk onderdeel is wel de uitgebreide informatie over Ashley Madison met een grote lijst van veelgestelde vragen en antwoorden

Wat heeft Ashley Madison zoal te bieden?

Instant messaging
Een chatfunktie, chatten met leden die op hetzelfde moment als u online zijn. U kunt zelfs chatten met meerdere leden tegelijk.

Emailberichten versturen
Het emailsysteem van Ashley Madison werkt als een gewone emailservice. Het is veilig, privé, gebruiksvriendelijk, vertrouwelijk en er kan op elk moment gebruik van worden gemaakt wanneer u naar uw Ashley Madison-account gaat. Voor een aangepast (niet standaard) emailbericht wordt 5 credits in rekening gebracht

Collect-berichten
Met collect-berichten kunnen vrouwelijke leden in contact komen met mannelijke leden die nog geen contact met hen hebben gezocht. Wanneer een collect-bericht wordt geaccepteerd door een mannelijk lid, wordt een vergoeding van 5 credits in rekening gebracht.

Prioriteitsmail
Met Prioriteitsmail kan een mannelijk lid zich onderscheiden door zijn bericht een prioriteitsstatus te geven. Het bericht wordt boven in het postvak in van het vrouwelijk lid geplaatst en hij ontvangt een melding wanneer het bericht wordt geopend.

Geschenken
Stuur een geschenk met een vooraf opgesteld bericht of schrijf een bericht in uw eigen woorden en stuur dit naar iemand die u op het oog heeft. Als u een geschenk wilt verzenden, gaat u naar de pagina profielgegevens van een lid en klikt u op ‘Stuur een geschenk’.

Knipogen
Alle leden kunnen gratis vooraf opgestelde knipogen verzenden. Als u een knipoog wilt verzenden, gaat u naar de pagina profielgegevens van een lid en klikt u op ‘Stuur een knipoog’.

Foto’s- privépresentatiecodes
Houd uw persoonlijke foto’s vertrouwelijk in uw privépresentatie. Een aanbidder wilt uw foto’s zien? Stuur een code om uw privépresentatie te bekijken en laat de aanbidder meer van uzelf zien. Als u een code wilt verzenden, gaat u naar de pagina profielgegevens van een lid en klikt u op ‘Stuur een privécode’. U kunt op elk moment codes herroepen door naar de pagina profielgegevens van een lid te gaan en te klikken op ‘Privécode herroepen’. U kunt ook alle of afzonderlijke codes herroepen van het gedeelte ‘Lijsten’.

Favorieten
Voeg favoriete leden toe aan uw Favorietenlijst. U krijgt bericht wanneer u zélf aan een favorietenlijst bent toegevoegd zodat u weet wie uw bewonderaars of bewonderaarsters zijn.

Blokkeerfunctie
U kunt een lid blokkeren door naar zijn ofhaar Profielgegevenspagina te gaan, naar het einde van de pagina te scrollen en op ‘dit profiel blokkeren’ te klikken. U kunt een lid ook deblokkeren als u dat wilt. Om te deblokkeren gaat u naar uw ‘Lijsten’ en selecteert u ‘Geblokkeerde profielen’.

Zoekmachine
U kunt makkelijk andere leden vinden door de werkbalk voor snel zoeken te gebruiken of geavanceerde zoekfuncties.
Als u uw profiel nog niet hebt voltooid en nog geen foto’s hebt toegevoegd, zou dat het eerste zijn wat u kunt doen.

Hoe werkt het?
U kunt na het registratieproces uw profielgegevens bewerken en maximaal 12 foto’s toevoegen door naar het gedeelte ‘Profiel beheren’ van uw account te gaan.
Hoe meer informatie u over uzelf geeft, hoe aantrekkelijker u overkomt voor leden die u profiel lezen, en hoe meer succes u zult hebben.
U kunt gebruik maken van de zoekfuncties om leden te vinden in wie u wellicht geïnteresseerd bent.
Als u meer tips en suggesties wilt, dan kunt naar het gedeelte Dating advies van het bloggedeelte.

U kunt zich gratis inschrijven als een gastlid.
Als een gast kunt u het volgende doen zonder kosten:
Voor niets gaat natuurlijk de zon op maar als ‘gastlid’ is het toch mogelijk om zonder kosten even de kat uit de boom te kijken.
Als gastlid kunt u gratis:
U kunt zich gratis inschrijven
Knipogen ontvangen
Foto’s verzenden en ontvangen
Leden toevoegen aan uw favorietenlijst
Reageren op elk volwaardig lid
Zoekopdrachten uitvoeren

Als u contact met iemand wilt opnemen, kunt u uw lidmaatschap upgraden van Gast naar ‘Volwaardig lid’ en credits kopen zodat u kunt beginnen met chatberichten/ en of aangepaste e-mailberichten sturen.
Om credits te kopen en uw account te upgraden zodat u kunt beginnen met communiceren op een persoonlijker niveau, klikt u op de knop ‘Credits kopen’ waar u eerst discrete en handige betalingsmethoden kunt bekijken

Ontmoet hier vrouwen die graag met jou vreemdgaan

Tip: schrijf je GRATIS in bij deze datingsites:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *