datingadressen

Dating

Velida – Bulgarije

velidaVelida is een relatief  klein Bulgaars agentschap voor dating en huwelijk. Het agentschap werd opgericht in maart 2002 en is gevestigd in Bulgarije.
De geregistreerde dames zijn voornamelijk Bulgaarse vrouwen, die hetzij in Bulgarije of in het buitenland wonen om een of andere reden.
Er zijn ook een aantal Russische, Oekraïense en Wit-Russische vrouwen geregistreerd, die op zoek zijn naar een serieuze relatie of huwelijk.

Wat u hier niet zult vinden zijn topmodellen of erotiek, maar wel de innerlijke en authentieke schoonheid van de Bulgaarse vrouwen.

 

Voor degenen die op zoek zijn, gewoon voor de lol of casual dating, heeft het geen zin om hier tijd en moeite aan te spenderen.
Dit bureau verzorgt introducties tussen mensen, die serieus geïnteresseerd zijn in het ontmoeten van iemand, met het oog op een mogelijk huwelijk.
Velida heeft meer dan 2.000 dames ingeschreven

Website:  http://www.bulgariandating.net

Tip: schrijf je GRATIS in bij deze datingsites:

3 Comments

  1. Rako

    ik ben een 46 jarige man .Ik ben een rustige man .maar zeer active en houd van humour.En viele Hobbys lezen,wandelen in de natuur,muziek luisteren,genieten in een leuke terasje,En zeker mijn leuke hobby ook reizen .Ik ben hier bij deze site ik zoek een Bulgarije vrouw voor serieuze relatie en trouwen.ik wil mijn leven nog leuker maken samen met jou .Een leuke romantische momenten met jou doorbrengen .Ik kan goed zorgen op mijn liefe Partner.Groetjes,Rako

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *