datingadressen

Dating

Secondlove

secondloveHet kan toch iedereen overkomen, of je nu man of vrouw bent, je hebt zo op het oog een prima relatie, maar het vuur is eruit.
Je kan nog héél van je partner houden en gelukkig zijn, maar voor avontuur en seks moet je het buiten de deur zoeken.
Secondlove biedt hier een discrete oplossing voor en brengt je in contact met duizenden gelijk gestemden.
Je bent weliswaar nog  gelukkig met je relatie, maar soms vind je dat monogaam zijn toch wel erg monotoon is? Je wilt geen problemen in je relatie, maar de sleur maakt je er niet gelukkiger op?
67% onder ons blijkt vreemdgaan een geweldige ervaring te vinden, terwijl 95% vindt dat flirten helemaal geen vreemdgaan is.
Second love brengt je via de site in contact met anderen en biedt je de kans op een date. Je kunt zowel online als offline mensen ontmoeten en zelf bepalen hoever je wilt gaat met jouw date. Alles mag, niets moet.
Alle profielen worden door ons individueel beoordeeld zodat onze gebruikers zeker kunnen zijn van de aangeboden kwaliteit.
In 2008 is de nieuwe datingsite Second love  gelanceerd op de Nederlandse markt. Second love is niet zomaar een datingsite. De site richt zich namelijk speciaal op mensen waarbij de sleur in hun relatie is gekropen. Mensen die op zoek zijn naar spanning en avontuur. Echter willen ze hiervoor niet hun huidige relatie opgeven. Second love is een online dienst die hulp biedt bij het vinden van gelijkgestemden. Een onschuldige flirt of een daadwerkelijke date behoren allemaal tot de mogelijkheden. Privacy en kwaliteit staan hierbij voorop.

Schrijf je gratis in, surf en blader door de duizenden profielen online, ongetwijfeld zul hier een gelijkgestemde vinden die voldoet aan jouw beeld.
Life is short, have a Second Love! voor discreet vreemdgaan op niveau.

Ook zin in een avontuur? Schrijf dan nu Gratis in!

 

Tip: schrijf je GRATIS in bij deze datingsites:

4 Comments

 1. Joop

  Ik heb me voor de gein eens ingeschreven op Secondlove.
  Ik had er niet veel van verwacht, maar het is mij uiteindelijk toch niet helemaal tegen gevallen.
  Je hebt na inschrijving al heel wat mogelijkheden en ik heb ook enkele contacten gekregen, waar ik misschien mee verder kan.
  Ben heel benieuwd verder.

 2. Harry

  Ik heb me ingschreven en niets betaald en dus ook niets gekregen! In 6 maanden 6 e-mails is niet erg veel!
  Je kan op deze site niets doen als je niet betaald!
  Dus een andere site geprobeerd die hier niet op de site staat, vreemd.
  Goed ik heb me dus bij http://www.casualclub.com ingeschreven. Ik krijg meer e-mails en uitnodigingen en probeer nu een lidmaadschap omdat ik korting heb. Ik heb leuke babes gevonden, dus ga nog even door.
  Ik raad secondlove aan om wat minder hebberig te zijn.

 3. Moshe

  Ik heb me geregistreerd, gewoon omdat ik wel nieuwsgierig ben. Je hebt dan wel meteen een aantal mogelijkheden om verder te kijken.
  Eerst maar even de kat (of poes) uit de boom kijken!

 4. Henk23

  Nadat ik had geregistreerd en een nietszeggend profiel had ingevuld, kreeg ik een lawine van geïnteresseerde vrouwen! Nou, daar trap ik dus mooi niet in.
  Ik snap het wel, ze proberen je betalend lid te maken, maar daar moet ik nog wel even over nadenken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *