datingadressen

Dating

Regio Swingers.nl

Regioswingers.nl  is zonder meer  dé ontmoetings plaats voor singles die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie.
Met gemiddeld 300 nieuwe deelnemers per dag is RegioSwingers.nl uitgegroeid tot één van de grootste datingsites van Nederland.

Datingsite voor swingers: Regioswingers

Op Regioswingers.nl kunnen  bezoekers in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. Na het gratis inschrijven kunnen zij rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan hun zoekprofiel. Door eerst te mailen of te chatten met andere deelnemers kunnen zij het contact in hun eigen tempo opbouwen. Door de berichten via RegioSwingers.nl te versturen blijven zij anoniem zolang zij dit willen. Zij houden dus zelf de touwtjes in handen en bepalen zelf wanneer zij toe zijn aan een eventuele afspraak in “het echte leven”.

Regio Swingers is trouwens niet alleen een datingsite voor paren of stellen, maar ook gericht op man-vrouw relaties en zelfs op , vrouw-vrouw en man-man, die op zoek zijn naar een spannend en opwindend avontuurtje.
De meeste leden komen er wel voor uit dat ze gewoon op zoek zijn naar een erotische contacten en niet meer dan dat.

De website heeft een leuke en beschaafde uitstraling. Geen porno of naaktgedoe als reclamebannertjes.

Regio swingers ervaringen

Navigeren op Regio Swingers werkt prettig en is simpel, alles wijst vanzelf, bijzondere of geavanceerde dating wijzers zult u hier niet vinden, men houdt het eenvoudig maar toch duidelijk.
De inschrijving is gratis, maar wil je wat verder, door echte contacten te leggen, dan zit daar een prijskaartje aan verbonden.
De betaling vindt plaats door middel van een credit systeem, naar behoefte kan je credits kopen en gebruiken.
Wees voorzichtig met 4-cijferig sms nummers, ga er nooit op in, want de kans is groot dat jouw beltegoed als sneeuw voor de zon verdwijnt.
Dit geldt overigens voor alle datingsites.
Zou het tot een afspraakje komen, controleer dan altijd de persoonlijke gegevens.

Alles op een rijtje:
• Erotiek, speciaal voor stelletjes in Nederland!
• Gratis een eigen profiel en foto’s plaatsen;
• Gratis standaardberichten sturen naar andere deelnemers;
• Gratis toegang tot alle profielen en hoofdfoto’s;
• Veilig daten via een eigen anonieme postbus.

Meld u gratis aan

Tip: schrijf je GRATIS in bij deze datingsites:

1 Comment

  1. Henk en Ingrid

    We hebben ons vorige week op deze datingsite ingeschreven en het viel ons niet tegen wat we al konden zien en doen na de gratis inschrijving. Best wel een groot aanbod, ook stellen kom je hier veel tegen.
    We worden niet bestookt met allerlei ongewenste mailtjes en op de website is een optie om je profiel direct te verwijderen.
    We kijken nog even de kat uit de boom en overwegen dan een premium lidmaatschap met nog meer mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *