datingadressen

Oekraïense meisjes

beautiful-ukraine-womanOekraïense meisjes zijn wellicht de mooiste ter wereld en qua cultuur en gedrag heel anders dan Russische meisjes.
De Oekraïne is de laatste jaren veel in het nieuws en helaas in de negatieve sfeer. Maar er valt gelukkig ook veel positiefs te melden uit deze voormalige Sowjet Republiek.

Wat valt er bijvoorbeeld te vertellen over de Oekraïense meisjes?
In het algemeen worden Oekraïense meisjes beschouwd als de mooiste en meest aantrekkelijke meisjes van Europa. Ze zijn niet alleen de mooiste maar ze kunnen ook erg zorgzaam zijn en hechten veel aan familiewaarden.
Er wordt wel eens beweerd dat vrouwen uit de Oekraïne en Rusland ongeveer vergelijkbaar zijn in karakter, mentaliteit en levensinstelling. Gemakshalve wordt er dan van uit gegaan dat het allemaal Slavische vrouwen zijn, dus een pot nat!
Dat is echter niet helemaal waar, want ondanks de schijnbare gelijkenis zijn ze toch heel verschillend, niet alleen hun cultuur is anders, maar ook in hun gedrag zijn ze anders ingesteld.Dat geldt trouwens niet alleen voor de vrouwen, maar ook voor de mannen.

Waaruit bestaan dan die verschillen?
Het eerste wat opvalt is hun specifieke karakter. Oekraïense meisjes sensueler en vriendelijker, ze zijn bepaald niet kieskeurig of terughouden om hun emoties te tonen.
Ze zijn soms wat sneller geraakt, opgewonden of zelfs “aangebrand”, het hart op de tong.
In de straten van Oekraïnse steden zoals Kiev, Odessa, Nikolaev, Kherson of Kharkov, zie je als het om Oekraïense meisjes gaat geen “grijze of saaie muis”, elk Oekraïens meisje is apart en valt op tussen de menigte door haar individualiteit.

In tegenstelling tot de Russische vrouwen, zijn de Oekraïnse vrouwen een stuk veeleisender en kieskeuriger in hun relaties met mannen.
Terwijl een Russisch meisje van kindbeen af is opgevoed om gehoorzaam en nederig te zijn is een Oekraïens meisje veel grilliger. Ze schikken zich niet zomaar naar de wensen en gewoontes van hun of partner. Ze gaan een relatie aan op voet van gelijkheid.
Deze ogenschijnlijke vorm van feminisme maakt hen echter niet minder gewenst voor een man, integendeel, het draagt juist bij aan hun persoonlijkheid, vrouwelijkheid en aantrekkelijkheid

Praktisch en spaarzaam
Oekraïense meisjes zijn praktisch en spaarzaam, ze beheersen in het algemeen de kunst van het huishouden en hebben geen gat in de handen in tegenstelling tot veel Russische maar ook veel West Europese vrouwen. Op de een of andere manier zorgen ze altijd voor voldoende, goed en lekker eten in de koelkast, zodat ze nooit misgrijpen in tijden van schaarste.

Keukenprinsessen
Daarnaast zijn het echte keukenprinsessen, de kunst van het koken hebben ze van thuis meegekregen.
Daar staat tegenover dat Oekraïense vrouwen het financiële aspekt erg belangrijk vinden, ze houden dikwijls de hand op de knip.

Seksualiteit en sexappeal
Wat betreft seksualiteit en sexappeal zullen veel mensen betogen dat de Oekraïense meisjes de beste zijn! Dat wordt bevestigd door mannen die ervaring hebben in Oekraïne.

Schoonheid en diversiteit
Voor de rest kunnen we nog melden dat de schoonheid en diversiteit van de vrouwelijke genenpool te wijten is aan het feit dat in de loop der eeuwen het grondgebied van het huidige Oekraïne werd bewoond door een geheel andere volkeren en naties. De mengelmoes van genotypes en bloed heeft een palet van kleuren toegevoegd aan de natuurlijke schoonheid van de vrouwen uit Oekraïne.

 

cdate-casual