datingadressen

Daten met BBW vrouwen

bbw

bbwIn onze welvaartstaat zie je ze steeds meer verschijnen, dames met een maatje meer, een rubensfiguur, een goedgevuld figuur, een vol figuur, een volslank figuur of gewoon een leuke, mollige meid.
Op datingsites komen ze er rond voor uit, de dames met een wat voller figuur dan gemiddeld.
Sommige van deze dames worden ook wel aangeduid als BBW vrouwen (Big Beautiful Woman), maar dat komt vooral veel voor in de liefhebbers en fetish scene.
Niettemin wordt de term BBW dikwijls in het algemeengebruikt als aanduiding voor vrouwen met een maatje meer.
Vooral in Amerika neemt het aantal vrouwen met een zeker overgewicht enorm toe.
Hoewel de hedendaagse modetrend anders doet vermoeden zijn vrouwen met een maatje meer bij veel mannen in trek.
Vooral negroide mannen kunnen een flinke omvang wel waarderen en in de Arabische wereld wordt een dikke vrouw gezien als statussymbool en seksueel aantrekkelijk.
Dit valt te verklaren, omdat in primitieve tijden ervan werd uitgegaan dat de omvang van een vrouw gepaard ging met haar welvaart, een volle vrouw had goed te eten en moest dus welvarend zijn. Hoe voller, hoe rijker. In Afrika leeft deze opvatting nog steeds en speelt deze een belangrijke rol binnen de cultuur.
Bovendien worden vrouwen met uitbundige vormen als zeer vruchtbaar gezien en daarom ook seksueel aantrekkelijk.
Met de huidige kennis moet hierbij worden aangetekend dat de vruchtbaarheid van de vrouw, die aan obesitas lijdt sterk kan verminderen.

In het algemeen zien ook mannen uit de Westerse cultuur graag flinke rondingen bij vrouwen, als een typische vorm van vrouwelijkheid, al zal men daar niet altijd voor uit durven komen.
Stiekem wordt er toch begerig gekeken naar volle vrouwelijke vormen.
Volle, stevige borsten en brede heupen zijn echter wel degelijk signalen van vruchtbaarheid. Dit wordt ook als één van de redenen gezien waarom mannen graag naar deze rondingen kijken. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat er een verband is tussen de omvang en stevigheid van de borsten en de mate van vruchtbaarheid.
Daarnaast is ook wetenschappelijk bewezen dat vrouwen met wat meer vet op de heupen gemiddeld intelligentere kinderen krijgen.
Voor de voortplanting is een beetje vet dus mooi meegenomen!
Het tegenwoordige beeld van de vrouw word erg bepaald door de reklame. Er wordt een bijna onhaalbaar ideaal beeld geschapen waar velen aan proberen te voldoen.En ja een mooie slanke goed gevormde vrouw is zeker mooi om te zien, maar van een mooi bord kan je niet eten!
Daar komt ook nog bij dat BBW vrouwen over het algemeen een wat aangenamer karakter hebben, los in de omgang en vrolijk. Bij een eerste ontmoeting of tijdens het chatten kan dat meteen het ijs breken en een date succesvol maken.
Maatje Meer Match is een specifieke ontmoetingsplaats voor volslanke mensen en geïnteresseerden die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie, gemiddeld 80 nieuwe deelnemers per dag melden zich daar aan en is daarmee in Nederland een van de toonaangevende datingwebsites op dat gebied. Maar ook op de grote datingsites winnen de volle maten aan populariteit.
Zo zal een date met BBW vrouwen best leuk en avontuurlijk kunnen zijn, de moeite van het proberen waard voor de liefhebbers!

Klik hier Voor mensen die houden van een maatje meer