datingadressen

Dating

Paiq.nl

paiqWat is Paiq?
Paiq is een datingsite die het helemaal anders aanpakt. We hebben de profieltjes, de lange lijsten met fotootjes en de verhaaltjes vol clichés overboord gezet. Dit hebben we vervangen door een zelflerend systeem dat zorgt voor goede matches, foto’s die al chattend scherper worden, speeddates, icebreakers en meer. Op Paiq voert het gesprék, niet het rondbrowsen, de boventoon. Het hoofdscherm toont o.a. het overzicht van de contacten die je hebt op Paiq. In dit geval is er een chat met ‘Bas’ uitgeklapt. De andere twee matches hebben nog blokkerige foto’s (omdat er nog niet genoeg mee is gesproken). Alle functionaliteit op Paiq is ondergebracht in het hoofdmenu, met bij elk onderdeel een duidelijke omschrijving.

Waarom Paiq?
Slimme matching
Paiq gebruikt een geavanceerd matching-systeem gebaseerd op kunstmatige intelligentie. Aan de hand van de feedback van honderdduizenden eerder gemaakte matches, heeft het systeem geleerd welke combinaties van menselijke eigenschappen wél of juist niet goed samengaan. En daar profiteer jij van: Paiq koppelt je aan mensen die bij je passen. Sceptisch? Geef ons een kans om het te bewijzen!

Géén profieltjes
Paiq kent geen profielpagina’s. De antwoorden die je geeft bij inschrijving krijgt niemand te zien: ze worden enkel gebruikt door ons intelligente systeem om voor jou de meest passende mensen te vinden. Op Paiq ligt de nadruk op het chatten mét elkaar, in plaats van op het bekijken van informatie óver elkaar.

Leuke sfeer
Op Paiq is het in principe niet mogelijk om anderen op eigen gelegenheid te benaderen. Je wordt namelijk door het systéém aan je matches voorgesteld. En bij zo’n introductie geven wij maar heel weinig informatie over de ander: het is immers veel leuker en spontaner om alles over de ander zélf te ontdekken, in gesprek met elkaar. Zelfs de foto van de ander zie je niet direct, die wordt pas gedurende een eerste gesprek steeds ietsje scherper. Kennismaken zonder vooroordelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *