datingadressen

Dating

Online dating Oekraïne

.online-dating-ukraineOnline dating Oekraïne is een Amerikaans bedrijf gevestigd in Romeoville, IL. met een kantoor in Rusland en honderden partner dating agentschappen in GOS-landen resulterend in een enorme database van Russische en Oekraïnse vrouwen.
Het lidmaatschap is gratis, maar de correspondentie kost vanaf 50 dollarcent per ontvangen brief. Het verzenden van berichten en een “glimlach” is gratis. Men betaalt alleen voor het lezen van de berichten waarin men is geïnteresseerd. Daarnaast is er nog een groot aanbod van extra diensten .
De diensten zijn uitsluitend voor personen van 18 jaar of ouder.
Online dating Oekraïne pretendeert dat de meeste vrouwelijke profielen afkomstig zijn van partner organisaties in Rusland en Oekraïne en niet zijn goedgekeurd zonder paspoort details. Als er twijfels bestaan over de identiteit van een meisje of de informatie in haar profiel, kan er contact met haar worden opgenomen voor eventueel extra bewijs.
Vanwege het grote aantal profielen, kunnen ze echter niet instaan voor ieder van hun leden, maar er kan altijd contact opgenomen worden als er iets verdachts zit in het profiel van een lid of het gedrag, waarna er een onderzoek plaats vindt.
Er bestaat een handige gids voor het spotten van oplichters. Na het verkrijgen van de contactgegevens van een dame , kan de achtergrond worden gecontroleerd.

Website: http://www.online-dating-ukraine.com

cdate-casual

Tip: schrijf je GRATIS in bij deze datingsites:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *