datingadressen

Dating

LatinAffairs.com

LatinAffairsLatinAffairs.com is een vorm van mailbride service die zich richt op vrouwen uit de Dominicaanse Republiek

LatinAffairs.com zorgt ervoor dat alle dames worden gekeurd op hun geschiktheid. Zij doen dit door het verzamelen van een cedula (dat wil zeggen de sociale zekerheid-kaart met foto-ID) van alle dames die contact opnemen met het kantoor LatinAffairs en vragen om geplaatst te worden op LatinAffairs.com. Vervolgens wordt elke dame geinterviewd, alvorens er goedkeuring wordt verleend.

Alle profielen hebben een goede beschrijving en hoge kwaliteit foto’s bijgevoegd. De website biedt u letterlijk de kans om de vrouwen die je wilt te selecteren, voeg ze toe aan een ‘winkelmandje’ en vervolgens moet er betaald worden vooe hun e-mailadressen. LatinAffairs.com kan echter geen enkele garantie bieden dat deze vrouwen uw correspondentie zullen beantwoorden.

LatinAffairs verlangt van elke dame een werkend telefoon nummer of e-mailadres. Niettemin kan het gebeuren dat een dame haar contactgegevens verandert en LatinAffairs vergeet te informeren.
Als een klant deze informatie koopt en geen contact kan krijgen, zal LatinAffairs bellen met de dame om te controleren of er een probleem is. Als er een probleem bestaat, zal LatinAffairs de klant contact informatie verschaffen voor een andere dame naar keuze, zodat zijn geld goed wordt besteed. LatinAffairs suggereert dat dit scenario onwaarschijnlijk is, aangezien zij vaak contact hebben met de dames.

Deze vrouwen zijn allemaal uit de Dominicaanse Republiek, daarom biedt LatinAffairs.com een Correspondentie Vertaalservice, zodat u kunt communiceren met uw gekozen dame als zij niet kan schrijven in uw taal. Deze service is niet gratis.
Een andere add-on geeft je de kans om te spreken met je vriendin via een webcam. Als je een web-cam en audio bezit, kunt u een in twee richtingen communiceren.

The One on One Introducties kosten $ 250,00 en geven u de gelegenheid om een dame uit de Dominicaanse Republiek te ontmoeten, zelfs buiten evenementen of tours die LatinAffairs host.
Als u van plan bent een reis naar de Dominicaanse Republiek te maken kunt u contact opnemen met LatinAffairs.com, die drie introducties zal regelen met drie dames uit dezelfde stad.

Een ander item is het album. Dit geeft u de kans om een foto en een brief over jezelf in de LatinAffairs.com kantoor op te laten nemen. De meisjes die naar het kantoor gaan om zich aan te melden zal dan in staat zijn om dit ter inzage te krijgen en het verhoogt je kans dat je wordt opgemerkt door hen. Dit kost je 95,00 dollar en je kunt in het album zo lang blijven als u wilt.

LatinAffairs.com biedt iets anders dan de meeste dating sites. Het is puur gericht op mannen op zoek naar vrouwen uit de Dominicaanse Republiek, die op zoek zijn naar een vriendschap of huwelijk. Er is geen garantie dat de vrouw van uw keuze zal antwoorden op uw e-mails, zelfs al hebt u 14,95 dollar uitgegeven om haar e-mailadres aan te schaffen. Maar een kans is de moeite waard, als de dame u erg aanspreekt .
De site is vrij om te bladeren en heeft een grote ‘Frequently Asked Questions’ pagina als je vragen hebt.

Tip: schrijf je GRATIS in bij deze datingsites:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *