datingadressen

Dating

Het Grand Café Dating


Digitaal mensen ontmoeten in het Het Grand Café is spannend, romantisch, maar ook efficiënt. Hier weet je tenminste zeker dat de ander ook op zoek is, en misschien wel naar jou!
Het Grand Café is een gezellige digitale ontmoetingsplaats voor vrouwen en mannen van 35+ die op zoek zijn naar een vriend(in) voor vriendschap of meer.
Grand Café Dating is al zes jaar open en daarmee is het bestaansrecht bewezen! Dagelijks ontmoeten mensen elkaar hier, gaan samen uit, worden verliefd. Wil jij dat ook?

Je privacy
Het Grand Café is zuinig op jouw persoonlijke gegevens, en jij beslist zelf welke gegevens voor anderen zichtbaar zijn.
Andere stamgasten kunnen geen adres- en/of persoonsgegevens zien, en alleen de gegevens die jij invult bij je profiel zijn voor anderen zichtbaar. Ook je foto is alleen zichtbaar voor de ingeschreven stamgasten.
Etiquette
Grand Café Dating is gezellig. Daarom hebben we omgangsvormen, waar onze gasten zich aan dienen te houden. Bij inschrijving ga je hiermee automatisch akkoord. Voor de meeste mensen spreekt het als vanzelf dat iedereen in het Grand Café elkaar zorgvuldig en met respect behandelt. Aanstootgevende, racistische of anderszins aanstootgevende taal hoort zeker niet bij ons. Wanneer er klachten binnenkomen over een bezoeker, dan controleren we de klacht, plegen hoor en wederhoor en nemen een besluit over een eventuele ontzegging van de toegang tot het Grand Café.

Helpdesk
Het Grand Café is 24 uur per dag open. Heb je vragen? Stuur een email met je vraag en je gegevens. Wij proberen binnen één werkdag het probleem op te lossen
HetGrandCafe.nl is de ideale ontmoetingsplaats voor 35 plussers, schrijf je nu in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *