datingadressen

Dating

Dottie – België

DottieDatingsite Dottie is  gericht op leden met beperkingen of aandoeningen vanaf 14 jaar. 
Dottie streeft ernaar nieuwe kansen te geven aan een doelgroep die jammer genoeg meestal gediscrimineerd en vergeten wordt door de maatschappij. De “niet specials” die zelf in hun omgeving niet direct mensen met beperkingen of aandoeningen kennen, staan er niet altijd bij stil, dat deze mensen evenveel verlangen, maar dat het voor hen niet altijd zo voor de hand liggend is. Hier moeten deze leden zich kunnen thuis voelen en openhartig kunnen praten met andere leden, die wel begrijpen hoe zij zich voelen en wat zij ervaren.

Om de kwaliteit van Dottie te garanderen, worden de profielen eerst gecontroleerd alsook de foto’s vooraleer ze worden geactiveerd. Om er ook voor te zorgen dat leden, die zich hierop registeren, het echt wel serieus menen om op zoek te gaan naar nieuwe vriendschappen en goede intenties hebben, vraagt Dottie een kleine bijdrage, zodat je op een veilige en leuke manier contacten kan leggen en minder te maken krijgt met fakers. Hieronder vind je de 2 verschillende lidmaatschappen terug:

Soort lidmaatschap:
Basislidmaatschap: is gratis, alle profielen bekijken via de snelzoekfunctie, 1 foto uploaden op je profiel, berichten ontvangen van andere leden, maar om ze te kunnen lezen, moet je overschakelen naar een betalend lidmaatschap
Premium lidmaatschap: is betalend behalve voor de vrouwen, alle profielen bekijken en gebruik maken van de functie “uitgebreid zoeken”, leden toevoegen aan je vriendenlijst, 5 foto’s uploaden op je profiel, berichten ontvangen en versturen naar andere leden, chatten met de leden die zijn opgenomen in je vriendenlijst, gastenboek beheren, kusje of knipoogje versturen.

Tarieven lidmaatschap:
Wil je vrijblijvend kennis maken met Dottie, maak dan een gratis profiel aan. Voor vrouwelijke leden blijft het gratis

Vind je Dottie leuk dan kan je kiezen voor een premiumlidmaatschap en genieten van alle voordelen van deze site.

Hieronder vind je de tarieven terug:
1 maand = 6 euro
3 maanden = 15 euro
6 maanden = 25 euro
12 maanden = 40 euro

Tip: schrijf je GRATIS in bij deze datingsites:

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *