datingadressen

Dating

Datetoo.com

DateToo voor mensen met een functiebeperking.
datetoo

DateToo is de eerste datingsite en community voor mensen met een functiebeperking.

Maar wat voor site? Het is een community én dating-site voor mensen met een functiebeperking zoals een gehoor-, licht verstandelijke-, motorische of visuele beperking. DateToo specialiseert zich in een uitgebreide profielenzoekfunctie voor mensen die op zoek zijn naar de leukste contacten: die ene klik is de andere niet!

Daarom hebben al vele doven en slechthorenden zich bij DateToo.com ingeschreven die opzoek zijn naar hun maatje voor het leven of op zoek zijn naar nieuwe vrienden. Bijvoorbeeld voor het afspreken bij de dovendisco en andere leuke dingen. Daarom is DateToo voor jou een interessante site om je in te schrijven.

DateToo biedt meer dan alleen profielen zoeken tussen alle andere singles die doof of slechthorend zijn of een andere beperking hebben. Je kunt zo bijvoorbeeld op het forum vragen stellen over het dagelijkse leven en wat jij meemaakt, of je gaat bloggen zodat alle andere leden jouw blogs kunnen lezen. Zo maak je nog meer kans op een leuke date!

Je kunt bladeren door de vele ingeschreven leden, hun foto’s en andere interesses bekijken totdat je die ene leuke vrouw of een man vindt.

Ben je verlegen? Stuur dan gewoon een flirt naar de persoon die jij leuk vindt en misschien reageert degene wel snel terug met een flirt of een bericht zodat jullie verder kunnen praten voor een verdere matchmaking. Daarna kan je met het interne berichtensysteem veilig berichten naar elkaar sturen of met elkaar privé chatten.

DateToo is er ook voor andere mensen met een beperking bijvoorbeeld een lichamelijke handicap zoals een rolstoelgebruiker, maar door DateToo’s perfecte profielenzoekfunctie kun je zelf zo instellen zodat je alleen zoekt naar een andere lid met een gehoorbeperking of misschien wel zonder.

Tip: schrijf je GRATIS in bij deze datingsites:

1 Comment

  1. cees de Groot

    Ik zoek lieve vrouw van 45 tot 55 jaar en liever Zuid Holland en ik ben 59 jaar en vaste baan en woon in Leiden tot fyn emaille of adres Boshof 29 2321 tn leiden tot horen wel gr cees de Groot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *