datingadressen

Dating

BlackCupid.com

blackcupidcomOp zoek naar sexy black singles?
Probeer dan eens BlackCupid.com, een groot wereldwijd netwerk voor mensen die geïnteresseerd zijn in een chat of date met black singles.
BlackCupid.com biedt verschillende mogelijkheden om uw zoektocht naar een geslaagde date tot een succes te maken, door middel van chat, email, video en directe berichtjes.
U heeft de mogelijkheden tot:

Een gratis Standaard Lidmaatschap :
Maak je eigen profiel
Informatie over uzelf waaronder details over je uiterlijk, locatie, bereidheid te verhuizen enz. Hoe meer details u van uzelf beschrijft des te beter zijn de kansen voor u het vinden van een perfecte match.
Stuur een bericht van interesse
Toon interesse in andere leden door simpelweg te klikken op de tab “Toon Interesse”. Zij worden op de hoogte gebracht van uw interesse in hen bij hun volgende bezoek. Het verzenden van uw belangstelling zou uw eerste stap kunnen op weg naar een nieuwe liefde of vriendschap!
Voeg foto’s toe aan uw profiel
U kunt tot maximaal 5 foto’s toevoegen aan uw profiel zodat andere leden een compleet beeld van je krijgen en zien hoe je eruit ziet in verschillende situaties. Die foto die je nam op uw laatste vakantie zou net die foto kunnen, waar door je toekomstige partner kan worden aangetrokken
Zoek contact met betalende leden
U kunt contact opnemen met een aantal betalende leden simpelweg door uw aanmelding voor een standaard lidmaatschap. In tegenstelling tot sommige van onze concurrenten, hoeft u niet te betalen voor verzonden berichten, u kunt ook de berichten lezen van betalende leden.
Als een standaard lid geniet je van onbeperkte mogelijkheden van onze groeiende database van betalende leden, via e-mail of instant messaging.
Zonder dat er extra kosten in rekening worden gebracht, heeft u veel voordelen met slechts een standaard lidmaatschap.

Gold membership:
Naast de mogelijkheden van een gratis lidmaatschap komt hier nog extra bij:
Directe berichten (Instant messaging)
U hoeft niet langer te wachten totdat er “snail mail” in uw mailbox verschijnt, of zelfs voor uw e-mail te worden beantwoord. Met onze instant messaging faciliteiten kunt u direct communiceren met leden die u interesseren. Chatten met andere leden geeft u de kans om hen beter te leren kennen, zonder extra kosten voor u!
Laat ook gratis leden uw berichten lezen
Als betalend lid kunt u communiceren met gratis leden en hen in staat stellen om je berichten te lezen. Een gratis lid kan niet communiceren met een ander gratis lid, maar je betaald lidmaatschap geeft je het voorrecht om zowel in contact met gratis als betaalde leden te krijgen.
Voeg een persoonlijkheidsprofiel toe
Profiteer van een betaald lidmaatschap en vertel andere leden wat meer over je persoonlijkheid. Met een Gold-lidmaatschap, heb je het voorrecht om meer informatie aan je profiel toe te voegen. Dus schrijven over je hobby’s en interesses op je profiel, zo kan je iemand met gemeenschappelijke interesses ontmoeten.
De voordelen van een betaald lidmaatschap zijn talrijk. Als u wilt, kunt u nu ook persoonlijke informatie zoals uw geboortedatum, e-mailadres etc., in uw berichten. Met een betaald lidmaatschap bent u niet afhankelijk van communicatie via de site alleen .
Rank profiel bovenstaande norm
Via een betaald lidmaatschap kunt u profiteren van de mogelijkheid om je eigen profiel te rangschikken boven de gratis standaard-leden, waardoor je een betere kans hebt om te worden gevonden door andere leden die surfen op de site.

Platinum lidmaatschap.
Naast de voordelen van een gratis en een gold membership geeft het Platinum lidmaatschap nog meer extra mogelijkheden.
Een Platinum-lidmaatschap gaat nog een stap verder dan Gold en geeft je de mogelijkheid om je ranking profiel hoger te krijgen dan een standaard-of een Gold-lidmaatschap, dus je staat bovenaan en het behoort bij de eerste profielen die andere leden kunnen bekijken.
Bekijk video profielen
Een Platinum-lidmaatschap wordt geleverd met een video-mogelijkheden en laat u video profielen van andere leden te kijken. Het geeft je ook de gelegenheid je eigen video profiel aan te maken voor andere leden om te bekijken. Met video-profielen raakt u meer verbonden met andere personen door de wijze waarop de persoon beweegt, praat, reageert, hun accent etc.
Stuur video mail
De video functie van de Platinum-lidmaatschap stelt je in staat je video mail te sturen naar andere leden. Videomail is veel interactiever dan alle andere vormen van e-mail, zodat u meer aspecten kunt zien van andere leden van je persoonlijkheid door middel van deze faciliteit.
Lees videomail
Door een volledig betaalde Platinum-lidmaatschap kunt u videomail bekijken die andere leden je sturen. Het bekijken van video van een lid kan heel goed leiden tot verliefdheid!
Vertalen van berichten in andere talen
Onze site moedigt liefde en relaties aan in alle nationaliteiten. Je kan aangetrokken worden tot een lid, maar uw communicatie kan beperkt worden als gevolg van het onvermogen om te communiceren in elkaars taal! Word Platinum lid, en profiteer van onze vertaaldiensten waarin alle berichten die u ontvangt in de taal van uw keuze zal worden vertaald!

Website: http://www.blackcupid.com

Tip: schrijf je GRATIS in bij deze datingsites:

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *