datingadressen

Dating

BiLove.nl

BiLove.nl is de eerste datingsite voor mensen die fantasieën hebben over een beginnend contact met iemand van hetzelfde geslacht.
Vaak zitten zij in een (vaste)relatie, kunnen of durven er niet over te praten en de ‘stap’ in deze ‘Echte Wereld’ is dan nog te groot.
“Waar moet ik heen” , “stel dat ik herkend word”, zijn veel voorkomende vragen. Daarbij zijn de ontmoetingsplekken vaak onveilig, zeker in deze donkere dagen.

In tegenstelling tot andere meer traditionele dating sites hebben leden op Bilove een gemeenschappelijke interesse : Een nieuwsgierigheid voor biseksuele romantiek of zoals ze in het Engels zeggen:”bi-curious”.
De laatste jaren is bischierigheid een trend aan het worden onder hetero vrouwen.
De uitdrukking bisgierig is afkomstig van nieuwsgierig en biseksueel.

Dating bij Bilove is eenvoudiger gemaakt door de gemeenschappelijke behoeften van verschillende mensen. Een leuke gemeenschap waar je in contact kunt komen met gelijkgestemde mensen die ook hun biseksuele gevoelens willen ontdekken
Voor zowel Vrouw–Vrouw als Man-Man contacten.
Je kunt Veilig en anoniem gluren bij BiLove.nl.

Schrijf je nu gratis in bij Bilove.nl

Tip: schrijf je GRATIS in bij deze datingsites:

1 Comment

  1. Ben63

    Hallo Bi-vrouw Groningen en omstreken. Als bi-man zoek ik een relatie met een lief en openminded vrouw.
    Die spontaan is,gezellig,goed kan praten en in alles open en eerlijk is. Ik hoop je snel te ontmoeten om wat af te spreken. Lieve groet, Ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *