datingadressen

Dating

BeCoquin daten en chatten

becoquinBeCoquin is veruit de meest ondeugende Belgische singles community, maar strekt zich ook internationaal ver uit.

Over BeCoquin:
“Wij willen met deze site een plezante ontmoetingsplek creëren. Een plek waar iedereen dezelfde doelstellingen heeft en waar niemand daten té serieus neemt. Het wordt dus net zo plezant als in de echte wereld. De jongens en meisjes hier zijn lekker en genieten van een beetje plezier. Wij denken dat u het wel met ons eens bent dat we bereikt hebben wat we van plan waren: en dat doet ons goed. Het profiel dat u maakt laat anderen weten wat voor iemand u bent. U kunt het zo gedetailleerd of zo generiek maken als u maar wil, maar houd er rekening mee dat wij de profielen op deze manier hebben ontworpen om daarmee uw kansen op het ontmoeten van mensen en online plezier te vergroten. Nu dat u weet waarom deze site bestaat en waar deze voor is bedoeld denken we dat het tijd is dat u de site gaat verkennen en gaat genieten”

Zoals gezegd is BeCoquin niet zozeer gericht op een serieuze date, voor een levenspartner, maar meer iets voor ondeugende online contacten.
Aanmelding bij BeCoquin is gratis en u kunt eenmalig gebruik maken van een proeflidmaatschap voor drie dagen.
U kunt BeCoquin gebruiken via uw mobiele telefoon, foto’s en video’s uploaden en er is  een forum beschikbaar (Engels) voor het discussieren over technische zaken etc.

U kunt chatten via “Live Naughty Chat Rooms” (ook via mobiel)
U kunt uzelf uren vermaken door te chatten met mannen en vrouwen die uw interesses delen. De openbare chat rooms zitten vol ondeugende chatters die klaar staan om leuke dingen met u te gaan doen! U kunt om het gesprek op gang te brengen eerst met hen chatten in de grote chatroom om daarna te verhuizen naar meer ondeugende chatrooms… als u daar zin in heeft!

U kunt ook privé wanneer u daar klaar voor bent! Indien u iemand in de chat room erg leuk vindt kunt u hen een privébericht sturen en voorstellen een één-op-één gesprek te starten. Maar u kunt iemand ook makkelijk met één eenvoudige klik blokkeren.

Expresberichten & audio video chats
Als u audio-video en expresberichten spannend vindt dan kunt u via de openbare chatrooms het snelst ondeugende chatters ontmoeten. U hoeft alleen maar een chat room te betreden, iemand die u leuk vindt op te sporen, met uw cursor op de schermnaam te gaan staan en vervolgens “audio-video” te klikken. De rest is aan u…

Kortom er zijn veel mogelijkheden

BeCoquin is gevestigd in Groot Britannië maar in sommige gevallen weer op Cyprus, zoals veel van dergelijke sites beetje mistig en ongrijpbaar

Tip: schrijf je GRATIS in bij deze datingsites:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *