datingadressen

Dating

Badoo – België

badoo.beBadoo is nu al ’s werelds grootste en snelst groeiende sociale netwerk voor het ontmoeten van nieuwe mensen, zoals is bewezen door de miljoenen leden die al lid zijn en de honderden nieuwe leden die we er elke dag bij krijgen.
Badoo blijft ook nieuwe functies and spellen ontwikkelen zodat ons ledenbestand tevreden is en blijft doorgroeien.
Een manier om Badoo te omschrijven, is als een plaats om te chatten, foto’s en video’s up te loaden en over je leven te schrijven.
Een andere, en volgens ons betere, manier om Badoo te omschrijven, is als een grote groep van interessante mensen, zowel op lokale schaal als over de hele wereld, klaar om hun ervaringen, interesses en vriendschap te delen.
We hebben de normaal gesproken vastgeroeste wereld van online socializen nieuw leven ingeblazen. Dus of je nou wil chatten, foto’s en video’s wilt uitwisselen, contact met vrienden wil onderhouden, anderen over jezelf wil vertellen of gewoon wat aandacht wil, je kunt er zeker van zijn dat je genoeg mensen op ontmoetingsnetwerk zult vinden die op jou zitten te wachten.

Het is geheel gratis om lid te worden van Badoo, evenals het gebruiken van de basisfuncties. Zo kun je een profielpagina aanmaken, oneindig veel foto’s en video’s uploaden en per 24 met 5 nieuwe contacten chatten. Tevens zijn er optionele premium functies op de site, die wel geld kosten.
Zo zijn er de zogenaamde ‘Superkrachten’, een speciaal abonnement waarmee je meer met je profiel kunt doen. Gelieve er op te letten dat dit een abonnement is – het wordt dus automatisch hernieuwd. Dit staat tevens in de servicevoorwaarden van het betalingsscherm. Je kunt altijd je betalingsmethode zien en wijzigen (en verwijderen) in je ‘Instellingen’ en dan door te klikken naar ‘Betalingsinstellingen’.
Naast ‘Superkrachten’ hebben we ook functies waarvoor je per service eenmalig betaalt via ‘Credits’, bijvoorbeeld wanneer je iemand een virtueel cadeautje wil sturen. Met credits kun je ook gebruikmaken van de Rise Up en Spotlight functies.

Website Badoo

Tip: schrijf je GRATIS in bij deze datingsites:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *