datingadressen

Dating

Asiafriendfinder

asiafriendfinderAsiaFriendFinder.com is een van de grootste online matchmaking sites die gericht zijn op de Aziatische gemeenschap, meer dan zes miljoen actieve leden uit de hele wereld, China, Hong Kong, Taiwan, Verenigde Staten en Canada zijn de meest populaire landen.
Asia FriendFinder maakt gebruik van zowel de traditioneel en vereenvoudigde Chinees karaktersets en een Engels-interface. Deze eigenschappen maken het makkelijker voor alle Aziatische singles om zich in te schrijven.
Het duurt minder dan vijf minuten om een basisprofiel in te vullen en te registreren. Dit geeft u de mogelijkheid om zoekopdrachten uit te voeren en singles te vinden in uw regio.
De gratis proefperiode geeft u de mogelijkheid om te bepalen of u wil upgraden naar een premium account.

• Beschikbaar in meerdere talen
• Eenvoudig te gebruiken compatibiliteit met rating in de zoekresultaten voor elk lid en een meer gedetailleerde match bij het bekijken van een profiel.
• Zoek resultaten laten zien wanneer de leden voor het laatst de site hebben bezocht, profielen die gedurende zes maanden inactief zijn, worden verwijderd uit het systeem.
• Met een gratis lidmaatschap kunt u alleen de miniatuurafbeeldingen zien van foto’s van andere leden.

De kosten variëren van $14.99 voor een standaard lidmaatschap voor één maand, tot $107.82 voor een “gold” membership voor een jaar.

Website: http://asiafriendfinder.com

Tip: schrijf je GRATIS in bij deze datingsites:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *