datingadressen

Dating

Aha.bg – Dating Bulgarije

Aha.bgAha.bg is een grote datingsite, waar duizenden Bulgaarse meisjes, vrouwen en mannen op zoek zijn naar vriendschap, relatie of huwelijk.
De site heeft een database van ruim 5 miljoen leden, waarvan er dagelijks duizenden online zijn.
Het zal echter wel duidelijk zijn dat dit niet allemaal Bulgaarse meisjes of mannen zijn.
Deze datingsite, die behoort tot ‘Wamba — Global Social Dating Service’, is vooral gericht op Oost-Europese online dating, het merendeel bestaat uit Russische meisjes, vrouwen en mannen.
De website kan op diverse talen worden ingesteld, maar de laadtijd is vrij traag, waarschijnlijk door de facebook-achtige indeling.
Er worden op de startpagina een direct een groot aantal fotoprofielen geladen.
Er kunnen diverse apps worden gedownload voor gebruik op mobiele apparatuur, videochat, berichten versturen, kan allemaal, of je nu achter je pc zit of met je smartphone of tablet in de hand.
Aha.bg beschikt over een geavanceerd zoekprogramma, waarvan het grootste gedeelte toegankelijk is zonder registratie. Dat is wel nodig om niet verzand te raken in het enorme aanbod van niet alleen Bulgaarse meisjes maar ook van Oost-Europese dames en heren.
Je kunt ook kiezen voor een (betaald) VIP-lidmaatschap, dat enkele extra faciliteiten biedt, zoals een meer geavanceerde zoekfunctie, met meer opties.
Ook kan je met deze functie (indien gewenst) ‘onzichtbaar’ zijn wanneer je door iemands profiel bladert. Bovendien kan je kiezen voor mensen die jou een bericht mogen sturen. Berichten van iemand anders worden dan automatisch genegeerd.
Dus voor mensen die meer willen weten over Bulgaarse meisjes en mannen, ook in Nederland gevestigd, kan Aha.bg een leidraad zijn om uw keus te bepalen.

 • Land: Bulgarije
 • Online sinds: 2002
 • Aantal leden: 5.000.000
 • Mobiel: ja
 • video chat: ja
 • Chatbox: ja
 • Website: http://www.aha.bg

7 Comments

 1. Chris

  Chriz

  Hoi lieve dames, ik ben een 41 jarige sportieve man, die op zoek is naar een leuke Bulgaarse vrouw van 2o tot en met 32. Heb een goed draaiend eigen bedrijf. Heb hiernaast nog veel tijd om leuke dingen re doen.

 2. Maurice

  guz man zoekt bulgaarse meid voor vaste relatie en samen iets moois op te bouwen. ik ben een viking .romantisch. hartstochtelijk. en veel meer . familie is belangrijk .

 3. vink

  Zeer sportieve man 175 lang 75 kg woonachtig in amsterdam. Werkzaam als zelfstandige in de planten branche. Hobby,s fitness travel reading books. Looking for a very nice woman sche like alsl sport

 4. peter

  ik zoek een leuken bulgaarse vrouw voor een relatie leeftijd tussen de 35 en 45 jaar ik heb een vaste baan hobby.s uit eten gaan wingkelen en reizen b.v. b bulgaren ik ben er al tien keer geweest met mijn auto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *